Home / مقالات / لوپ خوردگی

لوپ خوردگی

لوپ یا رک خوردگی

لوپ(رک) خوردگی:

لوپ خوردگی که به آن رک خوردگی نیز می گویند، دستگاهی است که جهت اندازه گیری میزان و نرخ خوردگی و یا رسوب در سیستم های مرتبط با آب استفاده می شود. باتوجه به

نوع کوپن، مشخص کننده نرخ خوردگی یارسوب گذاری درسیستم می باشد.

مثلا لوپ زیر شامل 4عدد پراب قابل رؤیت و باقابلیت نصب انواع مختلف کوپن خوردگی یارسوب گذاری وباهرنوع آلیاژی می باشد.

لوپ خوردگی

 

مشخصات ظاهری محصول

1-تعدادشاخه لوپ خوردگی پلیمری افقی :                 4 عدد

2-تعدادمحل(corrater probe)                              1 عدد

3-تیوب پیرکس وکاور :                                          4 عدد

4-والوPVC 1 inch وارداتی :                                   1عدد

5-پنل بامتعلقات ومونتاژ :                                          1 عدد

6-فلومترازنوع وارداتی :                                           1عدد

7-فیلتر Y به همراه والو :                                         1 عدد

 

عواملی که باعث کاهش دقت اندازه گیری درتست کوپن می شوندعبارت است از:

1-زمان بسیارطولانی و یا کوتاه نصب لوپ در سیستم

2-تغییرات شدید آب وهوائی یا تغییر آب در گردش

3-فعالیت های عملیاتی مهندسی برروی سیستم

4-استفاده ازآلیاژهای نامناسب کوپن درلوپ

5-نحوه بسته شدن کوپن ها درلوپ

6-ترازنبودن پکیج لوپ

نرخ خوردگی مورد قبول برای سیستم های خنک کننده گردشی باز و با آلیاژهای مس وکربن استیل درجدول شماره 1 نشان داده شده است. همچنین نرخ خوردگی دریک سیستم بسته آب گرم یا چیلردرجدول شماره 2 نشان داده شده است.

زمان توصیه شده در سیستم های لوپ خوردگی، حداقل 90 روزمی باشد.

درسیستم های خنک کننده باز، استفاده از لوپ خوردگی 90 تا 120 روز و درسیستم های بسته 90 تا 365 روزتوصیه می گردد.

 

جدول شماره یک

دسته بندی کمی لوپ خوردگی درسیستم های خنک کننده گردشی باز

Corrosion Rates (mpy)

Copper Alloys Carbon Steel Description
0.0 – 0.1 0.0 – 1.0 Excellent
0.1 – 0.25 1 – 3 Mild or Very good
0.25 – 0.35 3 – 5 Good
0.35 – 0.5 5 – 8 Moderate to Fair
0.5 – 1.0 8 – 10 Poor
> 1.0 > 10 Very Poor to server

 

جدول شماره دو

دسته بندی کمی لوپ خوردگی درسیستم های بسته آب گرم یاچیلر

Corrosion Rates (mpy)

Copper Alloys Carbon Steel Description
0.0 – 0.1 0.0 – 0.2 Excellent
0.1 – 0.25 0.2 – 0.5 Mild or Very good
0.25 – 0.35 0.5 – 0.8 Good
0.35 – 0.5 0.8 – 1.0 Moderate
> 0.5 > 1.0 Poor to server

 

پاسخی دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>