Home / مقالات / کنترل و نگهداری دیگ های بخار در دوران کرونا

کنترل و نگهداری دیگ های بخار در دوران کرونا

کرونا

با توجه به محدودیت های ایجاد شده پیرامون رفت و آمد به کارخانه ها و شرکت ها در استان های مختلف، گاها امکان بازدید کارشناسان فنی از واحد های مختلف در فواصل کوتاه میسر نیست، لذا مسئولان فنی دیگ های بخار می توانند با کنترل برخی پارامترهای کیفی آب، اطمینان بیشتری از عملکرد صحیح سیستم خود داشته باشند.

پارامتر pH:

کنترل روزانه pH آب بویلر علاوه بر اطمینان از عدم خوردگی اسیدی و یا قلیایی در بویلر، تاحدی بیان کننده کنترل میزان قلیاییت در بویلر نیز می باشد. pH مناسب برای آب دیگ بخار 10-12 است و در صورت کاهش ناگهانی pH به کمتر از 9 لطفا سریعا با کارشناسان فنی شرکت متین کنترل تماس حاصل فرمایید. ضمنا بالا رفتن pH آب دیگ بخار عمدتا به دلیل کم بودن میزان درین(تخلیه آب بویلر) است.

نکته: در هنگام اندازه گیری pH آب بویلر، دمای آب بویلر بهتر است خنک شده و به دمای محیط برسد.

نکته2: اندازه گیری pH آب بویلر به دو روش اندازه گیری با دستگاه و یا کاغذ pH امکن پذیر است.

پارامتر TDS:

این پارامتر بیان گر میزان سیکل تغلیظ دیگ بخار است و معمولا با کاهش میزان درین (تخلیه آب بویلر) افزایش می یابد.

در صورت بالا بودن این پارامتر از 7000 ppm، امکان بروز خوردگی و تشکیل رسوب افزایش می یابد. لذا کنترل روزانه این پارامتر می تواند مشخص کننده میزان مورد نیاز برای تخلیه آب دیگ بخار باشد.

نکته: در هنگام اندازه گیری این پارامتر، دمای آب باید به دمای محیط برسد.

پارامتر سختی:

افزایش سختی آب دیگ بخار معمولا ناشی از عملکرد ناقص سیستم سختی گیر (RO یا ستون سختی گیر رزینی) می باشد.

 

 

پاسخی دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>